Tap mot favorittene

Tap mot favorittene

Varhaug-Eiger2 april 2013
Eiger 2 med stort sett juniorer på banen fikk som forventet tøff motstand da opprykksfavoritt Varhaug var verter i 4 serierunde torsdag. Etter en god førsteomgang raknet det for de røde og blå i andre og ved full tid kunne Varhaug juble for 6-0 seier.

Styrkeforholdet mellom lagene var liten i første omgang. Riktignok åpnet vertene best men et disiplinert Eigerlag hindret Varhaug i å skape all verden. Faktisk fikk Eiger den første sjansen etter 7 minutter da Simon Øvrevik slo inn og Tore N. Hovland kom litt for nær keeper til å få avsluttet skikkelig. Men etter en Varhauginnledning med spillemessig dominans begynte Eiger å få litt mer tak på tingene midtveis i omgangen. Anført av hardtarbeidende Eirik Hetland og en kreativ Stefan Ghilom ble det likevel bare med nesten og de store sjansene uteble. Rett etter halvtimen var passert slo en Varhaugspiller høyt inn og Eigers sisteskanse Henrik Haugstad tapte duellen mot en fysisk overlegen Varhaugspiller  som gav vertene 1-0. Varhaug avsluttet omgangen best og bare en svak heading hindret dobling av ledelsen etter 37 minutter.

Varhaug-Eiger2 april-2013-2
Eirik Hetland (fremst) og Stefan Ghilom spilte bra så lenge kreftene holdt

I pausen var det flere spillere som ytret ønske om avløsing. Med en kamp tidligere i uka og en hard treningsøkt fra dagen før i beina var det vanskelig å yte 100%. Dette gjorde seg gjeldende hos flere av spillerne utover omgangen og Varhaug fikk etter hvert et solid grep om kampen. Trøtte Eigerbein greide ikke ta returløpene og Varhaug kom enkelt gjennom og scoret fire mål fra det 54 til det 67 minutt. Etter 70 minutter fikk en Varhaugspiller sitt andre gule kort og dermed marsjordre, noe som gjorde at Eiger yppet seg litt mer en periode. Anført av Thomas Soldal som var meget frisk på venstrekanten ble Varhaugforsvaret stadig utfordret og satt på prøve. Men da Varhaug kontret inn 6-0 etter 78 minutter forsvant siste rest av entusiasme og kampen ebbet ut med 6-0 til opprykksfavorittene.

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND