Tap mot Hinna for j15

Tap mot Hinna for j15

Søndag kveld gjestet Eigers j15 lag Hinna for kamp om nye seriepoeng. Begge lag stod med full pott før oppgjøret, men med betydelig bedre målforskjell til hjemmelaget! Det var derfor ventet en tøff kamp mot et Hinna-lag som er godt kjent for Eigerjentene.

Og allerede i åpningsminuttene ble det klart at denne motstanderen var av annen kvalitet enn de andre lagene i pulja. Anført av to flinke jentespillere som ellers spiller på Hinnas damelag i 2. divisjon – så ble Eigerjentene tidvis satt under hardt press. Og etter 14 minutters spill lå den første ballen i nettet bak Marion Blitzner Leidland i Eigermålet. Etter en flott solo-prestasjon gjennom hele forsvaret, samt rundt sisteskansen, så kunne en av de nevnte Hinnaspillerne enkelt trille ballen i tomt mål. Og bare to minutter etter skulle det samme skje igjen, denne gang etter dårlig kommunikasjon og klarering i Eigerforsvaret – og 2-0. Midtveis i omgangen jevnet spillet seg mer ut – og 3-4 gode skuddforsøk fra Martine Klippen og Thea Margrethe Jenssen Refsland ble notert. Men det var ikke helt dagen for bortelaget denne fine søndagskvelden. På en Hinna-corner etter 25 min. glipper det igjen i de bakre rekker, og en uheldig forsvarspiller er sist på ballen, og dermed 3-0 til hjemmelaget! Dette var også stillingen til pause – noe i overkant mye ut fra banespill og avslutninger på mål!

I andre omgang skulle det bli mer og mer forskjell på lagene. Hinna gjorde stort sett som de ville utover i omgangen – med trette Eigerjenter mye løpende imellom. Og det ble knapt notert en eneste sjanse til Eiger i 2. omgang. Likevel skulle det bare bli med et Hinna-mål til, et kvarter ut i omgangen. En av litt for mange dårlige klareringer ble banket i mål fra snaut 20 meter til 4-0 som altså ble sluttresultatet!
Kampen viste tydelig at det som blir gjort på treningsfeltet kommer igjen i kamp! Eigerjentene ble regelrett løpt i senk av et godt trent og hel-tent Hinnalag! Så nå har jenten selv valget om de vil brette opp ermene og gi jernet på treningene fremover – eller “solle” videre og være på det nivået de er nå!?! Akkurat det er bare opp til jentene selv!!! Men ALLE må VILLE – ikke bare noen!

Eigers beste spiller denne gang var uten tvil Karen Løyning – som legger bak seg et imponerende antall løpte metre ila av kampen! I tillegg gjorde Ingeborg Leidland Løyning og Martine Klippen begge en god første omgang!

Men stå på jenter – allerede tirsdag er det ny kamp – mot Ålgård på det flotte Solås-anlegget:-)

Tott

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND