Tap på sørlandet

Tap på sørlandet

Jerv-Eiger juni 2013-4
Eigers sørlandsturer har gitt mager poengfangst så langt. Tap mot Start 2, Vigør samt uavgjort mot Flekkefjord er ikke mye å slå i bordet med. Tap ble det også mot hardtsatsende Jerv lørdag – et fortjent sådan. Likevel må det være frustrerende for både spillere og trenere å konstatere at gang på gang får dommeravgjørelser avgjørende betydning. Spesielt assistentdommerstanden på sørlandet ligger milevis bak Rogaland.

Det var Jerv som tok ledelsen da det gikk litt for fort i svingene for Eigerforsvaret etter 11 minutter. En klinisk avslutning utenfor keeper Sarunas Kilijonas rekkevidde sørget for det. Jerv var også det klart førende laget det første kvarteret men etter hvert fikk Eiger flyttet laget høyere opp på banen, spesielt anført av Morten Nodland og Hans Marius Slettebø. Sistnevnte var regissør da Eiger utliknet til 1-1 etter drøye 20 minutter. «Pokey» spilte vegg med Ole Asbjørn Liland, fikk ballen tilbake og hamret ballen i nota etter et lærebokangrep. Eiger var gode i den påfølgende perioden og frustrerte til tider hjemmelaget med god innsats og taktisk smart spill. Men så gikk det for fort i svingene for den ene linjemannen. Først etter drøye halvtimen spilt da to Jervspillere var i offside. Den ene avsluttet men en dyktig Sarunas Kilijonas reddet. På returen var enda en offsideplassert Jervspiller på plass og gav vertene 2-1. Like før pause var det en ny offsidesituasjon på en hurtig kontring fra hjemmelaget. For hurtig – i hvert fall for linjemannen. I klar offsideposisjon kunne Jervspilleren slå inn til en av sine egne som sørget for 3-1.

I andre omgang var det også hjemmelaget som skulle sørge for nettsus. Eiger jobbet hardt – dog uten å skape alt for mange sjanser, men etter at 4-1 ble en realitet var det flere spillere som nok gav litt opp. De tre juniorene Stefan Ghilom, Simon Øvrevik og Simen Sæstad gjorde imidlertid alle gode innhopp.

I sum en kamp der hjemmelaget vant fortjent, men hvem vet hvordan kampbildet hadde blitt om det var de 22 spillerne som kunne stått for spillet alene…

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND