Tapte for godt lag

Tapte for godt lag

Eiger-Staal september 2013Eiger fikk seg “en liden leksjon fotball” da Staal gjestet Hålå tirsdag Eiger ble til tider rundspilt og i andre omgang var det nok til tider 80-20 % ballpossesion i favør bortelaget. Staal fremstod som kjappe, bevegelige, ballsikre, pasningssikre uten noen spesielle profiler, bare et godt lag. Eiger ble tvunget til å løpe mye imellom hele kampen.

På stillingen 0-0 hadde Eiger et par farlige kontringer – og også et par gode sjanser, bl.a en som William Meyer satte i mål fra en 45 graders pasning fra Hans Marius Slettebø – men ballen hadde vært bak dødlinja i forkant, dessverre. I tillegg var Hans Marius Slettebø nesten igjennom fra skrått hold, kunne skutt, men gikk noen steg for langt. Asbjørn Larshus Larsen kom seg også gjennom, fra samme skrått hold som Slettebø, men Staals keeper fint ute å avverget.

Staal sitt første mål kom etter en lang ball etter at Eiger hadde vært i angrep (samme melodi hele kampen – de var ekstremt farlige på kontringer) – ballen detter ned mellom midtforsvarerne og back og ble lobbet over Sarunas i mål. Kanskje var verken forsvar eller keeper helt patent der. Eiger jobbet hardt og prøvde å komme inn igjen i kampen, men slet med det. I stedet ble det 2-0 på ny kontring etter et fint angrep og skudd i det lengste for Sarunas i mål. Lagene gikk til pause med 0-2

I andre omgang var det Staal som styrte fullstendig, til tider slet Eiger med i det hele tatt å få tak i ballen. 3-0 kom da en Staal spiller enkelt forserte på venstresiden og satte ballen i det lengste hjørnet. Eiger skulle likevel redusere til 3-1 og gav med det et lite håp etter at Asbjørn Larshus Larsen kriget og fikk satt ballen i mål. Dette tente Eiger litt og de røde og blå var faktisk nær 3-2 ved samme Asbjørn. I stedet punkterer gjestene kampen med 4-1 og Eimantas Marozas 4-2 scoring på overtid etter litt klabb og babb blir ikke annet enn resultatpynt.

Staal var et mye bedre lag og fremstod slik et godt fotballag skal gjøre.

Les mer her:
Strandbuen
Dalane Tidende
Kampfakta

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND