To uker til seriestart

To uker til seriestart

14 dager igjen
Det er i dag to uker til Eiger tar turen sørover og første serierunde mot Start 2 i en forhåpentligvis spennende og givende sesong.  Våren lar vente på seg men Eiger har i hvert fall gode treningsforhold til den siste finpussen.

 

Det spøker for seriestart for både Kjetil Refsland, Asbjørn Larshus Larsen, Roger Erlandsen og Eivind Blakstad, men man har et visst håp om at kanskje en til to av disse kan være aktuelle. Rune Johansson er nok helt uaktuell. Et forsøk på å trene under Tyrkiaturen endte med nedtur og han setter nå sin lit til at Atle Torstensen skal finne ut “hvor skoen trykker” – bokstavelig talt. Matias L. Løyning slo opp ankelskaden igjen i Tyrkia men forventes tilbake på trening i løpet av uken.

I løpet av vinteren har Fredrik Andersen passert milepælen 500 kamper. Han har også scoret to mål og ligger nå likt med Asle Sunde som er på tredjeplass over tidenes mestscorende i Eiger med 122 mål.

Glenn Strømstad passerte som kjent 100 kamper i borteoppgjøret mot Lyngdal 8 mars. Etter Tyrkiaturen står nå Glenn med 103 kamper i rødt og blått. De eneste kampene han ikke har vært på banen i år er i stortapene mot Bryne borte (1-4) og Lyngdal hjemme (1-5)

Hans Marius Slettebø klatrer enda raskere enn Fredrik på scoringsstatistikken og med 4 mål til nå i år, er han nå på 6 plass på denne adelskalenderen, en plass han for øvrig deler med Vidar Kvamsø. Med totalt 107 mål trenger han «bare» 15 til for å komme opp på Asle Sunde nivå. På statistikken over spilte kamper nærmer «Pokey» seg også rundt tall. Før seriestart står han nå oppført med 198 kamper i rødt og blått.

Eivind Blakstad nærmer seg også runde tall. Dersom han hadde vært skadefri og med til Tyrkia kunne han stått med 300 kamper nå. I stedet må han altså vente og blir foreløpig stående med sine 298. I statistikken over antall mål er nr.10 Kim Robert Nyborgs 70 nettkjenninger et naturlig mål. Eivind står nå oppført med 66 etter å ha scoret et i løpet av vinterens kamper.

Torgny Torgersen, veteranen som først begynte å satse da han var midt i tjueårene nærmer seg også en milepæl. Torgny har vært på banen i tre kamper i år og står nå med 197 kamper totalt.

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND