Tosifret seier til J14 – lag 2!!

Tosifret seier til J14 – lag 2!!

Første omgang for Eigerjentene mot Riska på bortebane er noe av det bedre vi har sett! Jentene rullet opp det ene angrepet etter det andre. At keeper Hanne Ervik var borti ballen to ganger i løpet av 35.min.forteller sitt.

Riska startet med ballen, men vi vant den fort tilbake og gikk rett i angrep. Skudd utenfor fra Benedikte Øvrevik. Minutter senere burde Anna Elin Seglem satt ballen i mål etter fint forspill fra Live Mong Slettebøe, men ballen dundret forbi både keeper og stenger.
Etter 5 min var målkalaset i gang. Benedikte Øvrevik scorer flott fra distanse etter at hun mottar en fin ball fra Elise Larshus, drar av en spiller og skyter knallhardt i mål. 1-0.
På ny vinner vi ballen rett etter avspark, men skuddfoten til Anna Elin er ikke helt innskrudd enda… Ballen utenfor igjen.
2-0 sørger Ragna Løyning for minuttet senere. Hun får et tilbakespill fra Benedikte og sender avgårde et flott langskudd fra 20m.

Vi har så vidt sluttet å klappe, før vi må til igjen. Elise Larshus legger inn et perfekt innlegg fra høyre kant til Anna Elin og denne gangen lykkes hun fra kloss hold. 3-0.
Etter disse effektive minuttene ser vi mye fint spill uten av vi lykkes helt i siste fase.
Men i det 15.minutt kommer målet vi har ventet på i årevis! Anna Elin header ballen kontrollert i mål etter corner fra Benedikte! Trenerne tar bølgen 
Elise Stokset Hansen får vise sin flotte skuddfot i det 19.min. Perfekt plassert frispark fra 20meter. 5-0 er et fakta.
Eigerjentene lykkes igjen noen minutter senere. Ragna forserer langs høyre side og legger inn til Benedikte som dundrer ballen i krysset. 6-0

Etter 26 min har Emilie Klippen også lyst til å være med på scoringsfesten, men skuddet går i stanga og Anna Elin setter ikke inn returen.
7-0 målet starter med at Tomine Edvardsen Dyrnes klarerer nede på backplassen, sentrer til Ragna som igjen legger ballen inn til spissene. Karita Kydland kjemper godt og sender en perfekt ball til Anna Elin som glir igjennom siste skanse og scorer sikkert til høyre for keeper.
Anna Elin er målscorer rett etterpå også. Hun får en flott stikkball på egen banehalvdel og fosser fra alt og alle. Alene med keeper gjør hun ingen feil. 8-0
I første omgangs siste spilleminutt kommer Karita på scoringslisten. Hun er der hun skal på en retur keeperen må gi etter et skuddforsøk fra Benedikte og setter ballen kontrollert i mål.
9-0 og pause!

Andre omgang startet lik første.
Vi går rett i angrep etter avspark og Anna Elin sitt skudd stryker tverrleggeren. Og minuttet senere er Karita nok en gang der hun skal være på et innlegg fra Emilie K og pirker ballen i mål. 10-0.

At dette blir sluttresultatet er helt utrolig!!
Så og si alle på banen noterer seg for både en og to målsjanser hver ut over omgangen.
Vi får se flotte langskudd, cornere, innlegg, gjennomspill, kombinasjoner osv osv. Men om resultatet alt var bestemt for forhånd vites ikke. Ballen ville bare ikke inn i mål uansett hvor flott forarbeid eller skudd som kom. Stor jubel var det uansett da dommeren blåste av kampen. 10-0 er jo et flott resultat og vi kan glede seg over tabelltopp. Neste uke er det spillefri før EIK er neste motstander. Vi håper at jentene bruker neste uke godt og er giret og klar til en ny lagseier.

Lykke til jenter. Stå på og fortsett det gode samspillet!

Sveinung, Leif Tore og Kirsti Elin

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND