Tre nye inn

Tre nye inn

Eirik Aadnøy Gohn.web
Eirik Aadnøy Gohn (bildet over) , Andreas Børve Hovland og Martin Mong Eide har alle signert for Eiger denne uken. Gohn kommer fra byrival EIK, Hovland fra Ny-Krohnborg og Eide også fra EIK.
Eirik Aadnøy Gohn stod før inneværende sesong oppført med 79 kamper for EIK. Eirik er født i 1987 og har også bl.a spilt for Havørn. Han regnes som venstre back.
Andreas Børve Hovland er opprinnelig Eigergutt, men studier har gjort at han har bodd i Bergen de siste årene. Der har han spilt for Ny-Krohnborg. Andreas ble årets spiller i ungdomsavdelingen i 2001 og debuterte tidlig på a-laget der han står oppført med 97 kamper og 12 mål. I Ny-Krohnborg ble han brukt som spiss/ving men i Eiger har han tidligere spilt både framme og bak på banen.

Andreas B.Hovland Jan Noralf og Roar Skrettingland 2004
Andreas Børve Hovland (t.v) i 2004, her sammen med daværende a-lagstrener Jan Noralf Myklebust og Roar Skrettingland. (Foto – Dalane Tidende)

Martin Mong Eide er også tidligere Eigergutt som nå returnerer etter et år i gult og svart. Han har valgt å spille på juniorlaget resten av sesongen, men står oppført med 16 kamper og 2 mål for a-laget.
Vi ønsker Eirik, Andreas og Martin velkommen!

Martin M.Eide.web
Martin Mong Eide i jubileumssesongen 2011.

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND