Tre nye poeng – og holdt nullen – såvidt!

Tre nye poeng – og holdt nullen – såvidt!

Eiger tok sin femte seier på rad, noe som ikke har skjedd siden 2015, da Sola 2 ble slått 3-0 i Hålå mandag. I en ikke alt for velspilt kamp, var Eiger det mest effektive laget og de røde og blå gjeninntok med seieren andre plass på tabellen. 

Det var de to “målpoeng-kongene” Elion Shatri og Hans Marius Slettebø som sammen skulle sørge for ledermålet denne kjølige septemberkvelden. Elion fikk ballen – driblet seg løs før han fyrte i vei et skudd fra skrått hold mot mål. Hans Marius Slettebø var på plass foran mål og “goalgettet den inn” med en eller annen legemsdel. 2-0 målet kommer nok inn på lista sammen med Bjarte Flems og andre keeperflauser. Et tilsynelatende ufarlig innlegg fra Elion Shatri som keeper valgte å bokse. Han traff så ballen for lavt og «perfekt» til å få skru på den så den fløy rett i eget mål. Etter dette ble de røde og blå noe passive og overdrev småspillet på egen halvdel. Med et mer effektivt bortelag kunne det både blitt redusering og utlikning i denne perioden. Asbjørn L. Larsen skulle imidlertid roe nervene til hjemmepublikumet da han satte inn 3-0 kort tid før pause. Målet kom for øvrig etter flott spill med Hans Marius Slettebø på løp på høyresiden – hvorpå han la flott ut 45 grader til Asbjørn som kunne fyrt på direkten. Ringreven Larsen valgte imidlertid heller en karusell på 16 meteren, før han fikk sendt i vei skuddet via et bein i lengste hjørne.

Både spillere og trener Mathiesen var bare måtelig fornøyd med kampen så langt da lagene gikk til pause. Eiger ledet fortjent, men 3-0 var i overkant mye og Sola 2 hadde vært faretruende nære scoring opptil flere ganger.

I andre omgang prøvde Eiger å kontrollere kampen. Med tremålsledelse i bagasjen skulle svært mye gå galt om gjestene skulle klare å snu kampbildet. Når da så Sola 2 ble redusert til ti mann, var det game, set og match. Jone Mathiesen kastet etter hvert innpå alle utespillerreservene og disiplinerte Eigerbein kontrollerte inn seieren. 

Til helgen venter en formidabel oppgave på Hommersåk. Hjemmelaget Riska er ubeseiret på hjemmebane så langt i år, så det blir nok tøffe tak.

Eiger-Sola 2 3-0 (3-0)
Målene: 1-0 (11) Hans Marius Slettebø, 2-0 (19) selvmål, 3-0 (41) Asbjørn L. Larsen
Dommer: Ole Gaute Hauge, Viking FK
Gule kort: Hans Marius Slettebø
Rødt kort: et til Sola 2
Tilskuere: ca 70
Eigers lag:
Denis Nadarevic, Asbjørn L. Larsen, Jan Terje Søyland, Sondre Tveit, Even Myklebust, Kristian Garpestad, Jan Eric Gløpstad, Stian Vigrestad, Matias L. Løyning, Elion Shatri, Hans Marius Slettebø
Benyttede innbyttere:
Kjetil Vigrestad, Inge A. Pettersen, Karlo Biondic, William Meyer og Torstein Myklebust

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND