Tre nye poeng til J13

Tre nye poeng til J13

J13 Frederikshavn 2013
I fuktig vær tok Eigers jenter 13 imot naboene EIK til duell i Hålå mandags kveld.
Før kampen tronet Eiger øverst på tabellen med EIK på en 5 plass.

De første 10 minuttene foregikk spillet på midtbanen uten at noen av lagene klarte å produsere sjanser. EIK hadde forsterket forsvaret siden sist lagene møttes og gjorde det vanskelig for Eiger å trenge igjennom. Men etter ca 10 minutter fikk Emilie Teige testet venstrefoten fra 17 meter. Skuddet var langt fra perfekt men ballen gikk i mål og dermed 1-0 til Eiger.
Etter ett kvarter fikk EIK utligningen ved et hardt skudd fra venstre siden. Keeper Frida gjorde en superredning men var uheldig da redningen slo i kroppen og i mål.
17 minutter var gått når vi fikk se hva som bor i dette unge jentelaget. Ballen gikk langs bakken i flere trekk før den havnet hos Julie Omdal på venstre kant av 16 meteren. Ett meget velplassert “mark-kryper” skudd ved  motsatt stolperot var utagbart for EIK-målvakten. Ett minutt senere økte Karoline Skåra ledelsen til 3-1 med ett skudd fra 20 meter. 

I andre omgang bølget spillet mye frem og tilbake. Den største sjansen var en dobbel sjanse til Eiger etter 24 min hvor Lotte fyrte av en kanon som målvakten til EIK reddet mesterlig, returen vant Luwam,  men nok en gang reddet keeperen.

Når ballen kom ned på bakken og bevegelsene var bra, kunne Eiger spille det spillet de virkelig kan. Målet fremover må være å terpe mer på akkurat dette og få det ut i kamp – uavhengig av hvem som står på motsatt side.

Det var mye positivt å se på banen mandag. Målvaktene til Eiger var trygge og gode og dessuten var det kjekt å se Mariell Løvold debutere med stil.
Defensivt med forsvar og midtbane var Eiger suverene. Det offensive var også bra,  men man har enda mye mer å gå på.

Neste kamp er borte mot Frøyland på mandag.

Fortsett i samme stil 🙂 dokke e flinke.

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND