Tre poeng i litt under middels kamp av Eiger!

Tre poeng i litt under middels kamp av Eiger!

SEIER I “FORT HÅLÅ” – Eiger – Sandved 2-1 (2-0). Tre poeng og seier varmet nok mer enn pasningsspill og “sambafotball” fra hjemmelaget i kveld. Slike kamper skal også vinnes – og det rapporteres om en god sisteskanse i Odin Noreng, samt et gledelig gjensyn av Øyvind Garpestad som har vært langtidsskadet. 

Eiger tok umiddelbart kontroll over kampen fra start og styrte det meste som skjedde ut på banen de første minuttene. Etter 7 minutter gikk Ulrik R. Sæther opp på et innlegg fra Aleksander Kjellmann og headet Eiger i føringen 1-0.
Eiger fortsatte å ha full kontroll på kampen. Det var derfor ikke ufortjent når Ulrik doblet ledelsen 10 minutter før pause.

Et lite skår i gleden over en fin gjennomført 1 omgang var at Aleksander Kjellmann måtte ut rett før pause med noe som så ut som en skade i skulderen.

I andre omgang kom Sandved ut med et helt annet trykk og intensitet og presset Eiger periodevis hardt. Det er heldigvis lov å ha en god keeper og Odin Noreng stoppet den ene farligheten etter den andre fra Sandved-spillerne. Dessverre så glapp nullen for Odin på overtid når Sandved reduserte til 2-1.

En gledelig nyhet i en ellers tam andre omgang fra Eiger, var at Øyvind Garpestad var tilbake på banen etter et lengre skadeavbrekk.

Totalt sett så var dette en kamp litt under middels av Eiger – riktignok der resultatet fort kunne sett helt annerledes ut om hjemmelaget hadde vært mer effektive. Hans Marius Slettebø, Kenneth Grande og Kristian Garpestad hadde alle store sjanser til å komme på skåringslisten. Dermed var Eiger det meste effektive laget uten å være effektive og tok med seg tre viktige poeng.

Neste kamp for Eigers A-lag spilles borte mot Ålgård, onsdag 15 mai klokken 19:00.

Dagens Eigerspiller:

Odin Grimsrud Noreng.

Kampfakta:

Eiger – Sandved 2-1 (2-0) Målene: 1-0 (7) Ulrik R. Sæther, 2-0 (36) Ulrik R. Sæther, 2-1 (90)

Eigers lag:

Odin Grimsrud Noreng, Alexander Barstad Svanes, Sondre Havsø Tveit,Tobias Johannessen Skogen,Sander Haugstad, Ulrik Risholm Sæther, Kenneth Grande, Trygve Rogstad, Christian Hetland Knappskog, Aleksander Nygård Kjellmann, Hans Marius Aakre Slettebø

Benyttede innbyttere:

Jørgen Myklebust, Øyvind Garpestad, Kristian Garpestad, Sverre Larsen, Brian Thorsen, Steffen Stuart Fotland Salvesen

Gule kort:

Trygve Rogstad og Sander Haugstad, to til Sandved.

Tilskuere: 

ca 185

Foto: JTH

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND