Tredje strake for Eiger 2

Tredje strake for Eiger 2

Eiger 2 tok sin tredje strake seier da Sandved gjestet Hålå tirsdag. Kampen startet med ett lite overtak til Sandved og det var utrolig at de ikke tok ledelsen etter 5 minutter, men heldigvis for Eiger så bommet Sandved spilleren på nesten åpent mål. Dette var den største sjansen Sandved hadde i hele kampen.Etter den noe svake starten fra Eiger så spilte laget seg gradvis inn i kampen og burde nok ha tatt ledelsen midt i omgangen, Eiger fikk to store sjanser etter dødball, men ballen ble reddet på streken. Omgangen forstsatte med ett lite overtak til Eiger uten at det gav noe resultat og dermed 0-0 til pause.

Andre omgang startet lik første sluttet med et lite overtak til Eiger, Sandved prøvde seg, men det som kom tok ett meget godt Eigerforsvar seg greit av. Så etter 75 minutter ble Birger Arnestad fint spilt igjennom av Torstein Myklebust (bildet over), men avslutningen ble satt utenfor. Etter 80 minutter var rollene byttet om, Birger spilte til Torstein som satte ballen rolig tilside for keeper og 1-0 . Etter denne scoringen kontrollerte Eiger inn til seier i det som nok må betegnes som en sliteseier.
Godt forsvarspill og en solid innsats sørget for seier i dag mot ett Sandved lag som nok er bedre enn tabellsituasjonen tilsier.

Kampfakta:

Eiger-Sandved 1-0 (0-0)

Mål: 1-0 (80) Torstein Myklebust

Dommer: Brikt-Terje Skipanes, Randaberg

Stjernetoppen:
*** Jarle Mong
** Eirik Hetland
* William Refsland

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND