Trenerkabalen i boks.

Trenerkabalen i boks.

Jarle Ronny og Rune mai 2013
Rune Johansson (til høyre) skal sammen med Jarle Gløpstad lede Eigers a-lag resten av 2013 sesongen. Formelt sett blir Rune Johansson hovedtrener med Jarle Gløpstad som hjelpetrener. De to trenerne legger likevel opp til en flat struktur og har ambisjoner om å bygge laget sammen.

 

Rune har flere perioder bak seg i Eiger etter at han kom til klubben som junior i 1995. I utgangspunktet skulle han spilt også denne sesongen, men en langvarig skade han pådro seg i januar er enda ikke leget og har satt fotballspilling på vent. Rune Johansson var ønsket som trener allerede i høst, men valgte å takke nei ettersom han hadde lyst på enda en sesong i 3 divisjon som spiller. Hans foreløpig siste kamp kom i treningskampen mot Hana den 20 januar. Totalt står han oppført med 162 kamper og 21 mål for Eiger.

Jarle Gløpstad har sammen med en lojal spillergruppe på beundringsverdig vis ledet Eiger gjennom turbulensen som har vært på ettervinteren og står som leder for a-troppen med en uavgjort og en seier i serien. Jarle har sin bakgrunn som trener på aldersbestemt nivå i Eiger – bl.a som juniortrener. Han er utdannet UEFA B-trener (tilsvarende c-trener) og er således en av de høyest utdannede trenerne i Eiger. Jarle Gløpstad har også 99 kamper for Eigers a-lag.

Eigers styreleder Ronny Øvrevik er svært fornøyd med at kabalen for a-laget nå er i boks og ser frem til at fokuset igjen fullt og helt kan rettes mot det sportslige. Han er ikke i tvil om at Johansson/Gløpstad sammen med spillerne vil sørge for mange minneverdige stunder utover sesongen.

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND