Uavgjort i Hålå

Uavgjort i Hålå

Pokey og Sverre april 2013
Eiger gjorde en ny god kamp da Bryne 2 gjestet Hålå i årets første hjemmekamp mandag. Da dommeren blåste for full tid stod det 1-1 – et resultat Bryne har mest grunn til å være fornøyd med.

Fredrik Andersen 500 kamper
Fredrik Andersen fikk før kampen blomster for de 500 kampene han passerte mot Sokndal 6 mars.

Glenn Strømstad 100 kamper
Glenn Strømstad passerte 100 kamper mot Lyngdal 8 mars. Det fikk han blomster for før kampen og kvitterte med storspill.

 

Kampen var relativt jevnspilt og sjansefattig med gode forsvar på begge lag. Som sist gikk Eiger ut med lavt press og lot Bryne få trille ball på egen banehalvdel. Men med god aggressivitet ble Brynes forsøk på spill effektivt kneblet i det de passerte midtbanen.

Den første halvtimen var svært sjansefattig med et Bryneskudd like utenfor etter 5 minutter som det nærmeste. Først da klokka nærmet seg halvtimen kom Eigers første virkelige sjanse da Ole Asbjørn Liland fikk skutt fra vel 18 meter. Et Brynebein sørget imidlertid for at skuddet ble til corner. Like etterpå klarerte Glenn Strømstad en ball i eget forsvar i det som ble en perfekt gjennombruddspasning til Eimantas Marozas. Han kom alene mot keeper litt skrått på målet men avsluttet rett på Brynes solide sisteskanse. Eimantas burde nok heller passet til Hans Marius Slettebø som befant seg på blank goal ved den anledningen. I det 40 minutt kom Bryne til avslutning fra 17 meter. Det farlige skuddet signert ingen ringere enn Sverre Larshus Larsen gikk like utenfor. Eiger fikk omgangens siste store sjanse da Martin Tønnessen hamret ballen rett på keeper med et minutt igjen på klokka.

Andre omgangs første muligheter var det Martin Tønnessen som stod for da omgangen var omkring 5 minutter gammel. Med kort mellomrom fikk han ved to anledninger avsluttet og i begge tilfellene stod Brynes bestemann Jonas Høidahl i veien for Tønnessens skudd. Lagene gikk nå inn i en periode med mye balltap og mye nesten fra begges side. Klokka hadde passert 70 minutter da Sigmund Hunnestad kom med et flott innlegg som både Eimantas Marozas og ikke minst Hans Marius Slettebø var bare et skonummer fra å nå. I stedet for 1-0 til Eiger på den store sjansen kontret Bryne og satte inn ledermålet på et vakkert skudd i påfølgende angrep. Eiger skulle imidlertid slå tilbake med en gang da de røde og blå fikk frispark fra omtrent 30 meters hold. Martin Tønnessen fikk kjempetreff og det knallharde skuddet flakket nok til at Brynes keeper famlet nærmest i blinde og måtte konstatere at ballen gikk i mål. Et flott mål. Målet gav Eiger en vitamininnsprøyting og innledet en god siste del av kampen. Drøye fem minutter etter utlikningen gjorde Martin Tønnessen seg klar igjen – nå fra 20 meter. Skuddet var knallhardt og lavt og Brynes keeper måtte gi retur. Selv om flere Eigerspillere satset på å rekke returen fikk et Brynebein såvidt klarert bort det som hadde vært en sikker Eigerscoring. Like etterpå var Hans Marius Slettebø på farten og satte en god mulighet i nettveggen. Omgangens siste Eigermulighet var det Sigmund Hunnestad som stod for da han kom seg fri men avsluttet rett på Brynes keeper.

Eiger tok dermed årets første poeng i serien. Med litt mer tur kunne alle tre poengene blitt igjen i Hålå, men vi våger å tro at spillerne tross alt fikk en ny god opplevelse i Eigerdrakt mandag.
Glenn Strømstad ble fortjent kåret til dagens Eigerspiller men ved siden av ham kan de fleste være bekjent av egen innsats.

Hans Marius Slettebø spilte sin 200 kamp i rødt og blått.

Les hva andre medier skriver om kampen:
Kampfakta
Brynes hjemmeside
Jærbladet
Dalane Tidende

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND