Uavgjort i Lyngdal

Uavgjort i Lyngdal

Lyngdal stadion
I midten av februar tapte Eiger 1-5 hjemme for Lyngdal. I kveld gikk returkampen i Lyngdal og resultatet ble 1-1. Kampen viste på mange måter at Eiger er på rett spor og vikartrener Jarle Gløpstad kunne ikke annet enn å være imponert over spillernes innsatsvilje og løpskraft – kun 48 timer etter forrige kamp.

Lyngdal som tapte sin forrige kamp – mot divisjonskollega Donn,  hadde nok ikke ventet et Eigerlag som var såpass forvandlet på relativt kort tid. Hjemmelaget prøvde å styre kampen og hadde nok i kampen totalt sett ballen mest. Men de største sjansene utenom målene var det Eiger som stod for. Det var også Eiger som tok ledelsen da Morten Nodland slo et meget godt frispark. Inne foran mål var selvsagt Eimantas Marozas på plass og headet ballen kontrollert i mål.

I andre omgang ble det småampert til tider og kampens dommer hadde ikke de enkleste arbeidsvilkår uten linjemenn. Eiger burde nok scoret på flere av sjansene, blant annet ved Stefan Ghilom, Matias L. Løyning, Hans Marius Slettebø og Martin Tønnesen, men det var vertene som skulle utlikne med bare 5 minutter igjen av kampen. Litt surt der og da, og en sjanse man burde kunnet avverge, men i sum var det i løpet av kampen så mange plusser i margen at det er bare å ta med seg en ny god opplevelse videre.

Begge lagene manglet spillere så det blir spennende å se hvordan lagene utvikler seg frem mot seriestart og kamp om poeng. Men mye og god jobbing som lå til grunn i kveldens oppgjør må man ta med seg videre.

Jarle Gløpstad fikk brukt hele troppen noe som bl.a innebar at Olav Omlid og Per Sigurd Skadberg stod en omgang hver i mål.
Glenn Strømstad som stoppet på totalt 93 spilte Eigerkamper forrige sesong jubilerte med sin 100 kamp i rødt og blått.

Startellever:

Olav Omlid – Glenn Strømstad, Rolandas Budrys, Fredrik Andersen, Morten Nodland – Matias L. Løyning, Eivind Blakstad, Vytautas Birksys, Martin Tønnesen – Hans Marius Slettebø, Eimantas Marozas.

Benyttede innbyttere:

Per Sigurd Skadberg, Stefan Ghilom og Ole Andreas Storebø

 

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND