Uavgjort i premieren

Uavgjort i premieren

G13 vs Klebe april 2013
E
iger gutt 13 åpnet serien i går med å spille 3-3 borte mot Klebe. En sterk vind førte til noe vanskelige spilleforhold, og bidro sterkt til at lagene hadde hver sin omgang.

Klebe gikk tidlig i omgangen opp i 1-0 ledelse, da en Klebe spiller fikk drømmetreff fra ca 25 meter å satte ballen utagbart forbi Magne Andre Skadberg i Eigerburet. Etter dette tok Eiger mer og mer over, og det var fortjent da Williham B. Leidland satte inn utlikningsmålet etter ca 11 minutter. Eiger fortsatte å produsere sjanser gjennom hele omgangen, og satte ytterligere 2 mål til bak Klebes keeper etter mye bra angrepsspill. Stillingen til pause ble derfor 3-1 til Eiger, hvor Tommy Tønnesen og Emil Leidland var de siste målscorerne.
I andre omgang fikk Klebe medvind, men guttene var enige om å fortsette å spille som i første omgang. Noe vi ikke lyktes like godt med, og det var Klebe som var det førende laget i starten på omgangen. Etter kort tid fikk de også sin redusering, dog etter en noe unødvendig episode. Klebe presset på videre etter scoringen, men Eiger så ut til å stå imot godt hjulpet av treverket og ett godt forsvar og keeper. 5 minutter før slutt glapp det imidlertid noe, da en Klebe spiller ble spilt på blankt mål og satte inn utligningen. Etter dette våknet guttene og viste at de hadde lyst på alle poengene, og skapte igjen sjanser fremover dog uten uttelling. Å kampen endte tilslutt med 3-3 og poengdeling, hvor guttene skal ha skryt for en vel gjennomført kamp. De viste til tider bra pasningspill, vilje og produserte flere gode angrep.
Så det er bare å stå på videre gutter!

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND