Uavgjort i siste bortekamp for j14

Uavgjort i siste bortekamp for j14

I forrige uke la j14 turen til Forus & Gausel. Med Karen og Ingeborg Løyning på treningsleir i Danmark og Martine Klippen på skadelisten – så ble to flinke 13-årsjenter lånt med i Lotte Hovland og Ranghild Torstensen.

Kampen startet noe uryddig der begge lag stod og stanget på midtre halvdel av banen. Etter kvarteret spilt fikk Stine Kvamsø sendt gjennom et flott fremspill til Mina Hovland som kom gjennom og ble felt like utenfor 16-meteren. Frisparket ekspederte Thea Margrete Jenssen Refsland sikkert i mål til 1-0. Da halvtimen var spilt vant June Berntsen ballen høyt på banen og hadde bare igjen og få ballen forbi F&Gs sisteskanse, men denne gangen vant keeperen duellen – dermed 1-0 til Eiger ved halvspilt kamp!

2.omg var ikke mer enn 5 minutter gammel da nevnte Thea ble tomåls-skårer for kvelden. Med et flott treff på et langskudd sørget hun for at ballen føk i nettet utenfor keepers rekkevidde! 2-0.

Etter dette slapp Eiger Forus & Gausel mer til i kampen og 10 min ut i omgangen reduserer de på en corner. Dette ga tydeligvis hjemmelaget blod på tann og de tok nå mer og mer over banespillet. 10 min før slutt klarte ikke Eigerforsvaret å rydde opp etter et langt F&G-oppspill, og spissen fikk legge ned ballen og sende av gårde et tå-skudd(!) som gikk rett i mål til 2-2. Eigerjentene prøvde å ta nytt tak i kampen og 3 min før slutt fikk de en stor mulighet, men etter mye klabb og babb inne i Forus & Gausel 5-meteren fikk hjemmelaget klarert og kampen ebbet ut u-av-gjort.

Takk til J-13 spillerne som gjorde en god jobb oppe på hauen på Forus –  og så er det opp til j14 selv å løfte seg til siste seriekampen i år – hjemme mot Ålgård!

Stå på jenter………………

Klippen/Tott

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND