Uavgjort i toppoppgjøret

Uavgjort i toppoppgjøret

Mandags kveld var det duket for toppoppgjør i Bjerkreim for Eiger`s flinke jenter 13.
Før kampen toppet Eiger tabellen med Bjerkreim rett bak og jentene hadde vunnet alle bortekampene i år og sto med kun ett tap hjemme – mot nettopp Bjerkreim.
Dermed var det en revansjelysten gjeng og mange foreldre) som reiste opp – og med tre poeng kunne Eiger feire seier i serien.
 
Kampen startet som forventet med høyt tempo og nervøsitet som varte de første 5 min. Etter dette klarte Eiger jentene å få ballen ned på bakken å dermed begynte de og spille ball,  noe som ingen andre i pulja er i nærheten av å få til. I det 7 min så vant Lotte Hovland ballen på midten og hun fant Karoline Skåra som kom med ett løp på kanten. Alene med keeper satte Karoline ballen i mål i lengste hjørne og dermed 1-0 til Eiger. Resten av omgang produserte Eiger noen halvsjanser som gikk utenfor.
 
Andre omgang var noe jevnere med en del sjanser for begge lag. Bjerkreim har ett utrolig talent som ble meget godt passet på kampen igjennom. Men i ett tidelssekund fikk hun vendt opp fra ca 20 meter og fyrt av ett veldig flott skudd –  helt utagbart for keeper og dermed 1-1 etter 10 minutter av omgangen. Nevnte Lotte og Karoline hadde hver sin mulighet på langskudd etter rundt kvarteret spilt. Keeper Mariell Løvold hadde også en god redning og Bjerkreim hadde en kontring som endte i stanga, så det var en meget spennede kamp som til slutt endte uavgjort. 
 
Man kan alltid trekke frem enkeltspillere, men her viste hele laget enorm arbeidsmoral – KJEMPEBRA jenter 🙂
Så nå er det bare å se frem til siste kamp der Eiger kan avgjøre det hele selv når Bryne kommer på besøk.
Stå på jenter!!!!
 
RS

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND