Ubeseiret hjemme!

Ubeseiret hjemme!

Eiger 2 var tirsdag igjen klar for kamp, denne gang mot Klebe – et lag man tapte 4-3 mot borte i vår. Kampen startet med ett Eiger-overtak og uttellingen kom allerede etter 9 minutter da Viktor Opheim satte ballen i mål etter fint spill. Etter kvarteret spilt utliknet Klebe på en dødball der et langt innkast til divisjonens lengste og største spiss ble stusset ut i feltet til en umarkert Klebe spiller som scorer sikkert. Eiger tok tak i kampen igjen og spilte bra fotball og etter 22 minutter ble hurtige Roi Park Debes spilt igjennom og alene med keeper scoret han sikkert. Utover i omgangen bølget spillet frem og tilbake men omgangen ebbet ut med 2-1 ledelse til Eiger.

I andre omgang så var det sjanser nok til begge lag, men de største hadde nok Eiger som med litt mer dyktighet foran mål burde sørget for at seieren ble større. Omgangen endte målløs og Eiger kunne fornøyd konstatere at man fortsatt er ubeseiret på hjemmebane.

 Roi Park Debes som sørget for 2-1 målet burde nok scoret 3 i dag. Han mente likevel at det ikke hadde hatt noe for seg da kampbildet tillot noe manglende uttelling. Dessuten mente han litt sjansesløsing måtte til for å opprettholde spenningen for de 18 fremmøtte på tribuneplass.

Med seieren inntok Eiger igjen tabelltopp – i hvert fall inntil Bogafjell spiller mot Oltedal på torsdag.

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND