Våknet for seint

Våknet for seint

Eiger jr-Ålgård 2013
Eigers juniorlag stilte tilsynelatende topp motivert for å revansjere Ålgårds heldige cupavansement for noen uker siden da de stilte i Hålå til seriekamp onsdag.


Likevel, første omgang bør helst forbigås i stillhet for den var fryktelig dårlig og Ålgård ledet fortjent 2 – 0 til pause.

Etter at Einar Ragnvald Løyning holdt en aldri så lliten tordentale i pausen hvordan man skal ha det når man spiller kamp, så var det ett helt nytt lag som kom på banen i andre omgang. Det gikk ikke mer enn 5 min av omgangen før Simon Øvrevik (bildet) scoret på en retur etter Tore N. Hovlands skudd. Men så skjedde det det som ofte skjer i fotball, Ålgård scorer bare 3 minutter etterpå. Guttene fortsetter å skape sjanser men ballen vil ikke i mål. Men da det er ca 20 min igjen scorer Simon sitt andre for dagen etter fin pasning fra Matias L. Løyning. Eiger fortsetter å produsere sjanser men dessverre uten uttelling. Et måljagende Eiger satser alt fremover og gir Ålgård også sjanser, men kampen ebber ut med 2-3. En kamp som motstanden tatt i betrakting burde vært vunnet.
Men Eiger taper kampen på at man ikke er påskrudd når kampen starter. Det nytter ikke å starte i 2 omgang.

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND