Vardeneset snudde kampen og vant i Hålå!

Vardeneset snudde kampen og vant i Hålå!

NYTT TAP I “FORT HÅLÅ” -Eiger ledet 2-0 til pause og virket til å ha full kontroll på serieleder Vardeneset. Hans Marius Slettebø signerte seg for to skåringer før pause, men det holdt altså ikke tirsdags kveld. Vardeneset klarte å snu kampen i andre omgangen med tre skåringer, vant 2-3 og beholder med det sin førsteplass i 4. div. avd. 1. 

I de første ti minuttene skjedde det lite med noe som kunne ligne litt åpningsnerver fra begge lag. Dog var Eiger det mest ivrigste laget, tok initiativet fra start og hadde god kontroll. Hjemmelaget fikk roet ned det som måtte ha vært av nerver med 1-0 ledelse etter et frispark ca. tolv minutter ut i omgangen. Et godt innlegg fra kanten av sekstenmeteren ble slått inn – og hvem  andre enn målmaskinen “Pokey” kriget ballen inn bak Vardenesets keeper.  Bare fire minutter etter ledelsen var “pokey” nok en gang frempå og doblet ledelsen for hjemmelaget. Det skjedde ikke nevneverdig mer i de første 45 der Eiger hadde full kontroll og fortjent gikk til pause på stillingen 2-0. 

Andre omgangen startet med et ørlite press fra Vardeneset i et forsøk på å komme inn i kampen igjen. Det var tydelig at de ønsket en tidlig skåring for å ha noen sjanse til å få med seg poeng fra “Fort Hålå”. Etter ca. 20 minutter ut i andre omgangen fikk de hva de var ute etter og reduserte til 2-1. Dette ga “blod på tann” for de tilreisende Vardeneset spillerne og enda et gir ble satt inn.  Eiger forsøkte å svare med mer aggresivitet for å få temmet bortelaget, men lite kunne de gjør når Vardeneset fikk et innkast lang oppe på Eigers banehalvdel. Innkastet ble for et innlegg å regne da det ble kastet langt inn i feltet, hvor en Vardeneset spiller raget høyest og headet ballen noe upresset i mål til utligning og 2-2. Med et kvarter igjen å spille bølget det frem og tilbake, og begge lag virket å gå for seieren. Store sjanser noteres foran begge mål, og med bare to minutter igjen å spille på klokka var en eigerforsvarer maks uheldig på vei utover med ballen i eget forsvar. Tilsynelatende med full kontroll. En Vardeneset spiller var kjapt oppe i press og klarte å vinne ballen. Alene med keeper gjorde han ingen feil og Vardeneset hadde med det snudd kampen fra 2-0 til 2-3. 

Det er alltid surt å tape fotballkamper, og spesielt hjemme i Hålå. Eigerspillerne med resten av teamet føler nok at dette tapet var ekstra surt. De hadde god kontroll på mesteparten av kampen, men slet med å skape de store sjansene –  spesielt i andre omgang mot et Vardeneset lag som hadde giret opp et hakk, og var dødelig  effektive når de først fikk sjansen. 

Kampfakta:

Eiger – Vardeneset 2-3 (2-0). Målene:  1-0 Hans Marius Slettebø (12), 2-0 Hans Marius Slettebø (16), 2-1 (63), 2-2 (76), 2-3 (88). 

Eigers lag:

Henrik Kapstad Urdal, Steffen Stuart Salvesen, William Meyer, Sondre Tveit, Sander Haugstad, Ulrik Sæther, Tobias Skogen, Kenneth Grande, Trygve Rogstad, Elion Shatri og Hans Marius Slettebø.

Benyttede innbyttere:

Øyvind Garpestad, Christian Hetland Knapskog, Ulrik Sæther, Kristian Garpestad, Sondre Klippenberg og Håvard Leidland

Gule kort:

Kristian Garpestad, Sander Haugstad og fire til Vardeneset. 

Banens beste:

Hans Marius Slettebø

Tilskuere: Ukjent

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND