Varm dag i sør.

Varm dag i sør.

Også i Lyngdal har det vært en varm sommerdag i dag. Vannbøtter langs sidelinjen måtte til under ettermiddagens kamper for de to Eigerlagene som begge har spilt to kamper i dag. Litt morgentrette spillere kom først skikkelig i gang på ettermiddagen og leverte spill og innsats det luktet svidd av! 

Eiger 1 – Lyngdal 2 5-4
Kampstart kl 8 var visst i tidligste laget lørdag morgen når Eiger 1 møtte et godt uthvilt Lyngdal 2. Treneren har fått ubekreftede meldinger om at noen av guttene var på disko kvelden før og det kan være en av grunnene til at Lyngdal kjapt fikk seg en 2-0 ledelse. Men igjen, etter mye brøling og litt småkjefting fra sidelinjen, så viser guttene en utrolig god moral og kjemper seg inn i kampen igjen og går til pause på stillingen 2-2.
Vi trodde da at Eiger guttene skulle ta skikkelig føring i kampen, men som i første omgang så sank konsentrasjon og innsats betydelig i starten av andre omgang og Lyngdal fikk 2 nettkjenninger kjapt etter pause. Men da forsto guttene alvoret og for tredje gang i turneringen hentet guttene frem moral og innsats og gjør et forrykende comeback og snur kampen fra 2-4 til 5-4 seier.
Målscorere: Jørgen I. Vassbø 3, Adrian Skjelbred, Ørjan Ø. Tingbø

Eiger 1 – Vigrestad 3-2
Eiger 1 leverte turneringens beste kamp så langt mot et godt lag fra Vigrestad. Guttene kjempet knallhardt gjennom hele kampen i en meget jevn og spennende batalje. Eiger tok ledelsen 1-0 tidlig i første omgang, men Vigrestad utliknet like før pause.
Andre omgang fortsatte i høyt tempo i sommervarmen og bøtta med vann på sidelinja kom godt med. Igjen var det Eiger som gikk i føringen til 2-1, men jærbuene slo tilbake nok en gang. Eiger guttene ble belønnet for den harde jobbingen til slutt og fikk sin 3-2 scoring noen minutter før slutt. Etter noen nervøse sluttminutter kunne guttene og vi på sidelinjen slippe jubelen løs når dommeren endelig blåste for full tid.
Alle målene ble satt inn av Jørgen I. Vassbø, men samtlige av guttene skal være veldig fornøyd med prestasjonene i denne kampen.

Eiger 2 – Hinna 2-5
Et litt morgentrøtt Eiger 2 lag tapte lørdagens første kamp 5-2 mot Hinna. Guttene var lite bevegelige og ble springende mye imellom, jagende etter ballen. Hinna var et godt motstanderlag, med gode individuelle ferdigheter samtidig som de spilte godt sammen som lag. Med litt bedre innsats og konsentrasjon fra våre gutter under kampen så burde imidlertid et jevnere resultat vært mulig.
Målscorere:Sindre Håland og Thomas Andreassen

Eiger 2 – Bryne 1 3-3
Nok en tøff kamp ventet mot Bryne som hadde spilt 2-2 mot Hinna som guttene tapte for tidligere på dagen. Vi hadde ikke store forhåpninger, men guttene ble oppfordret til å gjøre sitt beste. Etter en fartsfylt førsteomgang mot et i overkant fysisk Brynelag sto det 2-1 til jærbuene ved pause.
Etter en heroisk innsats fra guttene i andre omgang ble sluttresultatet 3-3. Foreldre, spillere og spesielt lagleder var elleville både under og etter kampen. Guttene skal ha stor honnør for at de aldri ga opp og sto kampen helt ut. Flott jobba gutter
Målscorere: Håvard Leidland 2 og Steffen Lagård.

En travel dag på stadion har ikke forhindret bading, sosialt samvær og grilling. Døgnet har ikke nok timer for Eigerdelegasjonen som stortrives i småbyen i sør.

Se flere bilder på Eigers facebookside

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND