“Vi kan takke oss selv”!

“Vi kan takke oss selv”!

Jone Mathiesen var både sur og skuffet etter fredagens kamp mot Varhaug. Eiger tok nemlig ikke vare på muligheten til å passere Varhaug på tabellen etter en kamp der vertenes keeper gjorde en praktkamp og Eiger sløste med sjansene. “Vi gjør egentlig en meget god bortekamp, så det er jo fortvilet å ikke stå igjen med noen ting etter en slik opptreden mot det som tross alt er et topplag” sier Mathiesen videre. Han mente også at både tempo og spill var to topplag verdig. “Men vi kan takke oss selv og sjansesløsingen for at det ikke ble poeng med hjem i bagasjen” sier Eigers trener.

Det var imidlertid hjemmelaget som startet best og allerede etter 3 minutter la ballen i nota bak Eigers sisteskanse Denis Nadarevic. Eiger har sluppet inn få dødballmål i serien i år, men da Varhaug tok ledelsen var det nettopp etter en corner som ble stusset videre inn i mål. De røde og blå kom raskt til hektene og resten av omgangen var det Eiger som styrte det meste. Flere sjanser og nesten-sjanser ble skuslet bort og hjemmelaget kunne være svært fornøyd med å lede da lagene tok pause.

I starten av andre omgang var igjen Varhaug mest på hugget og noe statiske Eigerspillere gjorde at hjemmelaget yppet seg mer enn godt var. Etter hvert skulle imidlertid igjen Eiger våkne og Hans Marius Slettebø burde definitivt utliknet da han headet altfor løst rett på keeper fra 5 meter etter nydelig Eigerspill i forkant etter snaue ti minutter av omgangen. Slikt fortsatte det utover omgangen der Eiger skuslet bort den ene store sjansen etter den andre, sporadisk avbrutt av noen småfarlige Varhaug-kontringer. Den ene gangen Eiger fikk ballen over streken fikk til alt overmål verken dommer eller linjemann det med seg, selv om den var langt inne før den ble klarert. På tampen satset Eiger alt fremover og etterlot seg store rom bak. Da gikk det som det ofte går og 1-0 ble til 2-0 få minutter før full tid da en flott enkeltmannsprestasjon endte med nettkjenning. Når da heller ikke flere gigantiske sjanser på overtid resulterte i mål, var det bare for alle Eigersympatisører å konstatere at dette var “one of these days”…..

Det ble altså ingen minneverdig jubileumskamp for Hans Marius Slettebø som rundet 350 kamper mot Varhaug. Vi tipper imidlertid at Eigers toppscorer vil gjøre alt for å sette et verdig punktum når Midtbygdens gjester Hålå i sesongavslutningen lørdag 3. november.

Seriekamp 4 divisjon avd.1
Varhaug-Eiger 2-0 (1-0)
Målene: 1-0 (3), 2-0 (87)
Dommer: Are Gabriel Høyland, Rosseland BK – er nok klar for større oppgaver. Årets beste 4.divisjonsdommer.
Gule kort: ingen til Eiger, et til Varhaug
Tilskuere: 125
Eigers lag:
Denis Nadarevic, Asbjørn L. Larsen, Jan Terje Søyland, Sondre Havsø Tveit, Even Myklebust, Matias L. Løyning, Stian Vigrestad, William Meyer, Jan Eric T. Gløpstad, Elion Shatri og Hans Marius Slettebø
Benyttede innbyttere:
Kjetil Vigrestad, Eirik Gohn, Marius Karlsen og Torstein Myklebust

Annonse

ANNONSEPLASS

dagligleder@eigerfk.no

eiger logo

E-post: dagligleder@eigerfk.no    Telefon: 402 42 267    Kontakt oss

Besøksadresse: Uførfjellveien 50, EIGERSUND
Postadresse: Postboks 36, 4379 EGERSUND